Ausztrál popzene > Pop - popzene - wyw.hu

Tartalom: Savage Garden
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ausztrál popzene > 3 weboldal. Kategória leírása: Az ausztrál popzene sajnos kevéssé ismert, pedig kiváló művelői vannak.

pop.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Darren Hayes
Darren Hayes
http://www.darrenhayes.com/

The official site, with news, videos, photos, and album information.

www.darrenhayes.com
Daniel Jones (musician)
Daniel Jones (musician)
http://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Jones_(musician)

Daniel Jones (born July 22, 1973 in Southend-on-Sea, Essex, England) is a musician, songwriter, and record producer. He is best known for his part in the hugely popular Australian pop duo Savage Garden, whose international hit singles included the songs "I Want You", "To the Moon and Back", "Truly Madly Deeply", "I Knew I Loved You", and "Crash and Burn". Since Savage Garden, Jones has launched his own production company Meridien Musik and recording studio Level 7 Studios and now works with various new, young Australian artists.

en.wikipedia.org
Locomotion
Locomotion
http://hu.wikipedia.org/wiki/Locomotion

A The Loco-Motion című dal az ausztrál pop énekesnő Kylie Minogue debütáló Kylie című albumáról kimásolt kislemez. A dal producerei a Stock Aitken & Waterman trió volt, és számos remix is készült a dalból, melyet a zenekritikusok elismeréssel díjazták. A dalt több slágerlistára is felkerült. Többek között az angol single-listára, ahol a 2.helyig jutott, illetve az amerikai Billboard listán is a tekintélyes 3. helyet foglalta el. Ez a dal volt 1988 nyarának egyik legjobban sikerült felvétele. A dal továbbá számos slágerlistán is megfordult. A dalt eredetileg Little Eva vitte sikerre még a ’60-as években, és azóta több előadó is feldolgozta.

hu.wikipedia.org
Oldal leírása
pop.wyw.hu: Pop zene katalógus - Magyar és külföldi popzene. Együttes, énekes, énekesnő, slágerlista.
Gyűjteményünkben 235 válogatott pop, popzene témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 235 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13926