Külföldi pop együttesek > Bloc Party együttes > Pop - popzene - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Külföldi pop együttesek > Bloc Party együttes > 5 weboldal. Kategória leírása: A Bloc Party angol együttes amelynek tagjai pop és rockzenét egyaránt tudnak játszani.
Szponzorált linkek
Bloc Party: A Weekend In The City
http://est.hu/cikk/45001/bloc_party__a_weekend_in_the_city

A Bloc Party 2005-ben egyaránt aratott a kritikusok és a zenerajongók körében Silent Alarm című debütáló anyagával, melynek még abban az évben elkészült remixalbuma is (Silent Alarm Remixed), sőt még utána dobtak egy új kislemezt is Two More Years címmel.

Bloc Party: A Weekend In The City
Bloc Party: Silent Alarm
http://www.pestiest.hu/cikk.php?cikkid=32114

A 2005-re esedékes tuti brit befutó kiléte már az előző év végén simán borítékolható volt: az észak-londoni Bloc Party ugyanis négy briliáns kislemezzel már 2004-ben csatlakozott a Franz Ferdinand-, Killers-, Interpol-, Rapture-féle slágeres, táncos poszt-punk revival vonulatba.

Bloc Party: Silent Alarm
Félbeszakadt koncert
http://www.origo.hu/zene/20061114legmell.html

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb új brit zenekara, a Bloc Party elhalasztja észak-amerikai turnéjának hátralevő szakaszát, miután a dobost, Matt Tongot kórházba kellett szállítani, mert rosszul lett az együttes atlantai koncertjén. Bár nem volt életveszélyben, de napokig megfigyelés alatt tartották, miután gyakorlatilag leálltak a tüdőfunkciói a légmell, vagyis a mellkasfal és a tüdő közé szorult levegő következtében.

Félbeszakadt koncert
Bloc Party: Silent Alarm Remixed
http://elektro.music.hu/news.php?cikk=4965

A Bloc Party 2005 februárjában kiadott debütáló albuma, a Silent Alarm nálunk csak szeptemberben került forgalomba – egy időben a Silent Alarm Remixed című lemez megjelenésével...

Bloc Party: Silent Alarm Remixed
Bloc Party még idén ősszel új lemezzel tér vissza.
http://www.zene.hu/cikkek/cikk.php?id=4520

A srácok idejük javarészét a stúdióban töltik, ahol a dalok többsége már rögzítésre került. A csapat tagjai második albumuk címével kapcsolatban még nagyban titkolóznak, de annyit már elárultak, hogy jóval keményebb anyagra számíthatunk, melyen jóval több elektronikus zenei beütésű számot találhatunk majd.

Bloc Party még idén ősszel új lemezzel tér vissza.
Hirdetések
Oldal leírása
pop.wyw.hu: Pop zene katalógus - Magyar és külföldi popzene. Együttes, énekes, énekesnő, slágerlista.
Gyűjteményünkben 235 válogatott pop, popzene témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 235 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14007