Magyar énekesek > Zámbó Jimmy slágerek > Pop - popzene - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Magyar énekesek > Zámbó Jimmy slágerek > 5 weboldal. Kategória leírása: Zámbó Jimmyt királyként tisztelték a rajongók. Példaképe a görög Demis Roussos volt. Életében 12 lemezt adott ki. Midegyik lemez hatalmas siker volt.
Szponzorált linkek
Zámbó Jimmy emlékoldal
http://zambojimmy.5mp.eu/web.php?a=zambojimmy

1958-1964 Imici, ahogy családon belül szólították, Budapesten nevelkedik a VII. kerületben, de sok időt tölt Hajdúdorogon a nagyszülőknél is. Testvérei: György, Marietta, Tihamér, Árpi. Már gyerekkorában kialakul vonzalma a zene iránt.

Zámbó Jimmy emlékoldal
Biográfia
http://www.music.hu/index.php?m=bio&eloado=175

Zámbó Jimmy biográfiája, életrajza. Minden ami Zámbó Jimmy.

Biográfia
Nem megy ki a divatból
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20090305/zambo_jimmy_nem_megy_ki_a_divatbol/

Zámbó Jimmy lemezei a mai napig hihetetlen példányszámban fogynak el, és egykori rajongói sem tudják őt elfelejteni. Egy szemfüles tervezőnek köszönhetően akár a konyhánk falán is láthatjuk a király portréját, hogy mindig velünk maradjon.

Nem megy ki a divatból
Az utolsó dal
http://kulturport.hu/tart/rcikk/f/0/138508/1

Szinte hihetetlen, de már öt év telt el Zámbó Jimmy tragikus halála óta. A szomorú évfordulóra a Magneoton kiadó Jimmy utolsó, a valamikori BS-ben tartott nagy koncertjének DVD változatát jelenteti meg január 20-án, kiegészítve egy ajándék CD-vel, amely két újrahangszerelt meglepetés Jimmy számot tartalmaz.

Az utolsó dal
Zámbó Jimmy
http://hu.wikipedia.org/wiki/Zámbó_Jimmy

Az 1990-es évek egyik legsikeresebb előadója 1958. január 20-án született Budapesten, a 7. kerületben. Zenei vénája már gyermekkorában megmutatkozott, testvéreivel (György, Tihamér, Árpád, Marietta) zenélt előbb otthon a család zongoráján, később pedig a Magyar Rádió gyermekkórusában zenéltek, énekeltek. A zenei általános iskola elvégzése után zenei gimnáziumban érettségizett, majd a kuratórium jazz-ének szakán tanult.

Zámbó Jimmy
Hirdetések
Oldal leírása
pop.wyw.hu: Pop zene katalógus - Magyar és külföldi popzene. Együttes, énekes, énekesnő, slágerlista.
Gyűjteményünkben 235 válogatott pop, popzene témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 235 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14007