Külföldi popénekesnők > Pop - popzene - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Külföldi popénekesnők > 8 weboldal. Kategória leírása: Menő nemzetközi énekesnők, popsztárok honlapjai.
Szponzorált linkek
Madonna
http://www.madonna.com/

Official Madonna site with galleries, news, music, media, and fan club.

Madonna
Whitney Houston
http://www.whitneyhouston.com/

Whitney Houston hivatalos oldala. Újdonságok, média, diszkográfia.

Whitney Houston
Cher - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Cher

Cher (teljes nevén: Cherylin Sarkisian LaPiere Bono Allman, El Centro , Kalifornia , 1946.május 20.-) amerikai énekesnő, színésznő. Cher cseroki-indián anyukától és örmény apukától származik. Minden idők egyik legsikeresebb énekesnője, több mint 192 millió albumot adott el világszerte, Grammy-díjat is kapott. 2005-ben a Farewell Tourral bekerült a Guiness-rekordok könyvébe, mivel a koncert bevétele több mint 400 millió amerikai dollár lett. Nemcsak sikeres énekes, de színészként is megállja a helyét, hiszen már kapott Oscar-díjat, Emmy-díjat, Golden Globe-díjat.

Cher - Wikipédia
Janet Jackson - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Janet_Jackson

Janet gyermekkorától kezdve a szórakoztatóiparban dolgozik, hétévesen lépett fel először. Testvérei a zenei életben értek el sikereket (leghíresebb közülük Michael Jackson), Janet karrierje azonban gyerekszínészként indult, öt sorozatban is szerepelt, énekesként csak testvérei albumain tűnt fel (egy duettet énekelt Randyvel, és vokálozott a The Jacksons, Michael és LaToya albumain is).

Janet Jackson - Wikipédia
CC Catch
http://www.cccatch.com/

Official site for the pop singer includes news, biography, discography, pictures, dates, booking information and fan club.

CC Catch
Cher fansite
http://www.cher.lapunk.hu

Ez egy Cher rajongói oldal. Sokmindent megtaláltok rajta, pl. van képgaléria, hírek, fórum és még sok más. Igyekszem fejleszteni az oldalt. Még igen az elején járok, de egyre több infoval és sok mással fog bővülni az oldal. Várom a kedves látogatókat.

Cher fansite
Ma lenne 28 éves Aaliyah
http://elektro.music.hu/news.php?cikk=5179

Egy elbűvölő, tetőtől talpig tisztességes nő, akit rajongásig szeretett a szakma. Sikerei csúcsán egy 2001-es interjúban azt nyilatkozta: „Innentől semmi sem állíthat meg”. Sajnos tévedett.

Ma lenne 28 éves Aaliyah
Madonna élete
http://members.chello.hu/scipio/eltenek/backg.html

Madonna Luise Veronica Ciccone 1958 augusztus 16-án született Bay City-ben. Ő született harmadik gyerekként. 7 testvére van: Paula, Melanie, Jennifer, Martin, Anthony, Christopher és Mario. Apja Sylvio Tony Ciccone. Anyja Madonna Fortin meghalt, amikor Madonna 6 éves volt, mellrákban. Anyja halála után apja elvette a nevelőanyját, Joan Gustafson -t.Már fiatal korában is szeretett szerepelni, iskolai műsorokban lépett fel, balettórákra járt. A középiskolában kitűnő tanuló volt, s tánctehetségével ösztöndíjat nyert a Michigani Egyetemre.

Madonna élete
Hirdetések
Oldal leírása
pop.wyw.hu: Pop zene katalógus - Magyar és külföldi popzene. Együttes, énekes, énekesnő, slágerlista.
Gyűjteményünkben 235 válogatott pop, popzene témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 235 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14007