Régi popzene > Pop - popzene - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Régi popzene > 12 weboldal. Kategória leírása: Régi idők popzenéje, azaz retro popzenei oldalak, együttesek.
Szponzorált linkek
Boney M
http://hu.wikipedia.org/wiki/Boney_M.

A Boney M. az 1970-es évek egyik legsikeresebb popegyüttese volt, az eurodisco egyik legnagyobb sztárja. Nemcsak Európában, hanem az ázsiai, afrikai és arab országokban is nagy népszerűségnek örvendett. Az együttes szülőatyja Frank Farian zenei producer volt. Fénykorában a Boney M. a legendás svéd popcsapat, az ABBA legnagyobb vetélytársa volt. A diszkózene háttérbe szorulása az 1980-as évek első felében a Boney M.-et is érzékenyen érintette, ám ennek ellenére az együttes ebben az évtizedben is többször szerepelt a sikerlistákon. Több alkalommal koncerteztek Magyarországon is. Az évek során a zenekar több átalakuláson ment keresztül, s az új évezredben több különböző együttes is járja a világot Boney M. néven.

Boney M
Szűcs Judith - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C5%B1cs_Judit

Jellegzetes énekhangján kívül remek tánctudású előadó. Elsősorban az 1970-es évek végén és az 1980-as években volt sikeres, bár új lemezei az utóbbi években is megjelennek.

Szűcs Judith - Wikipédia
Baccara
http://hu.wikipedia.org/wiki/Baccara

A Baccara egy spanyol női duó volt, a '70-es évek eurodisco zenéjének sikeres képviselője. A két énekesnő, Mayte Mateos (1951. február 7. vagy március 7.) és María Mendiola (1952. április 4. vagy május 4.) eredetileg táncosnők voltak. Első kislemezük, a Yes Sir, I Can Boogie (1977) ma már a popzene örökzöldjei közé tartozik. María és Mayte között a '80-as évek elején megromlott a viszony. Előbb szólóban próbálkoztak, majd mindkét énekesnő új partnert választott magának, ám egyformán ragaszkodtak a Baccara névhez. Az eredeti Baccara világszerte az egyik legismertebb spanyol együttes, noha lemezei az NSZK-ban készültek, s a két énekesnő külföldön érte el a legnagyobb sikereit.

Baccara
Dj Richie
http://www.djrichie.hu

Fő tevékenységem az esküvői DJ-zeneszolgáltatás és a ceremóniamesteri feladatok ellátása. A ceremóniamesteri munka része a diszkó programomnak, és hangsúlyozom, hogy ezt nem a népies formában valósítom meg! Megrendelőimnek ez a plusz szolgáltatásom nem jelent további költséget! A ceremóniazenék összeállítását és hangosítását is vállalom. Minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert slágerzenékkel szórakoztatok, több stílusban.

Dj Richie
Első Emelet
http://www.elsoemelet.hu/

Első Emelet hivatalos honlapja. Biográfia, diszkográfia, fotók, cikkek, érdekességek.

Első Emelet
A Boney M együttes magyar lapja
http://www.literatura.hu/rock/disco/boney_m.htm

A Boney M együttes életrajza, diszkográfiája, dalszövegei, fotói és zenéje.

A Boney M együttes magyar lapja
Step Együttes
http://www.stepegyuttes.hu/

Történet, lemezek, képek, dalok, újdonságok, linkek, fórum.

Step Együttes
Apostol együttes honlapja
http://www.apostolegyuttes.hu/

Apostol együttes hivatalos honlapja! Biográfia, diszkográfia, galéria, koncertek, rendelés, vásárlás, fórum, chat... Minden ami Apostol!

Apostol együttes honlapja
Boney M Feeling
http://boneymfeeling.hu/

Napjaink elvárásainak megfelelően dolgoztuk fel a Boney M. slágereket kétféleképpen: A “Retro Feeling” a party-k, céges rendezvények, falunapok, míg a “Dance Feeling” a Club-ok Disco-k közönsége számára nyújt színvonalas szorakozást. A menüpontok alatt többet megtudhatsz a műsorokról.

Boney M Feeling
Bodnár Attila és Papp Rita
http://www.origo.hu/zene/20061107magyar.html

Pap Rita és húsz éve elválaszthatatlan társa, Bodnár Attila ugyanis két éve úgy döntött, hogy "az itthoni mellőzést megunva" külföldön próbálnak új karriert kezdeni.

Bodnár Attila és Papp Rita
Flipper Öcsi
http://www.allmusic.hu/index.php?SID=&oldal=eloadolista&h_id=658

Flipper négy évesen került a fővárosba, gyermekkora óta tanult zenélni, játszik dobon és csellón, énekelni Sík Olgától és Domahidy Lászlótól tanult. A nyolcvanas évek szívtiprójaként a Hungária együttesben játszott, majd a Dolly Roll tagja lett. 1987-ben megalapította a Step nevű zenekarát, ezt követően néhány év szünet után szólókarrierbe kezdett, iletve külföldön próbálkozott. 2001-ben ismét új albummal jelentkeztett.

Flipper Öcsi
Disco Feeling - retro disco élőben
http://discofeeling.hu

Az élőzenének és a diszkónak is megvannak az előnyei és a hátrányai is. Arra gondoltunk, hogy a két előadásmódot úgy ötvözzük, hogy minnél több előny és minnél kevesebb hátrány maradjon. Önfeledt egész estés szórakozás a legnagyobb retro slágerekkel! tel: Csotye László +36302388012 e-mail: discofeeling@citromail.hu

Disco Feeling - retro disco élőben
Hirdetések
Oldal leírása
pop.wyw.hu: Pop zene katalógus - Magyar és külföldi popzene. Együttes, énekes, énekesnő, slágerlista.
Gyűjteményünkben 235 válogatott pop, popzene témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 235 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14007